Om Tidsskriftet Biblioteket

Biblioteket, for den bokinteresserte

Det finnes en rekke ukeblader, magasiner, nyhetsaviser og tidsskrifter her i landet. Uansett hva man interesserer seg for og hvilke hobbyer man har, kan man lett finne noe som passer akkurat deg. Det gjelder å finne frem til de ulike kildene, og bruke informasjonen man får servert til sine egne formål. Det er dette tidsskriftet Biblioteket handler om. Vi vil gi deg så mye informasjon om litteratur som overhodet mulig, slik at du enklere kan finne frem til de bøkene som passer deg best, og forstå hele universet av litteratur litt bedre. Biblioteket er magasinet for deg som brenner for bøker. Kanskje er du ikke glad i innviklede handlinger og tunge bøker? Det er her Biblioteket kommer inn. Vi vet at det finnes en rekke klassiske bøker man bør lese gjennom i løpet av livet, men vi forstår også at de fleste mennesker ikke orker å bruke altfor mye energi på bøkene de leser. Mange av oss ønsker en enkel, spennende og lettlest bok man kan relatere til, ikke tungt lesestoff som helst brukes til utdanning og lignende. Tidsskriftet Biblioteket er din snarvei til en større oversikt over alt som skjer i den litterære verden, over bøkene som utgis, om de ulike sjangrene og forfatterne som står bak de mest leseverdige bøkene.

Ulike temaer, hver gang

Selv om Biblioteket vil prøve å holde seg så bredt og oversiktlig som mulig, vil vi fokusere på ulik tematikk hver gang vi trykket et nytt magasin. Noen av temaene vil gå igjen, mens andre vil kun nevnes og brukes én gang. Dette fordi vi vil vekke interesse for ulike sjangre blant våre lesere – det finnes så mye spennende å lese der ute av man absolutt ikke bør begrense seg til kun én type bøker. Vi vil dessuten skrive egne små noveller og essayer som vil trykkes i vårt tidsskrift, og du kan derfor bruke muligheten til å lese det aller seneste, det aller mest spennende og unike som finnes i det norske bokuniverset. Essayer som kanskje ikke finnes noe annet sted, fortellinger som er skapt eksklusivt for vår tidsskrift. Det beste du kan gjøre er å abonnere på vårt magasin, slik at du ikke går glipp av noe som helst.

Biblioteket, uten grenser og regler

Det verste som kan skje med kunst, er regler og grenser. Kunst skal ikke ha noen grenser. Ingen retningslinjer eller lover. Litteratur er kunst, det også, fordi man skriver ned sine tanker, sin erfaring og sine meninger. Bøker viser sjelen til en forfatter, bøker lar dem blotte seg for resten av verden og se hvordan menneskene reagerer. Det er derfor vi ikke har noen grenser eller regler her på Biblioteket. Joda, vi vil følge visse temaer gjennom de ulike utgivelsene, men i bunn og grunn lar vi skribentene våre skrive akkurat det de føler for. Vi tar dessuten imot en rekke spennende innslag fra uavhengige forfattere og skribenter landet rundt, og med minimal redaksjon kan du derfor glede deg til tekster, artikler og essayer helt uten like.

Bli skribent!

Vi er ikke et stort magasin. Biblioteket har ingen offisielle ansatte, siden vi kun driver i veldig små omfang, men samtidig ønsker vi gjerne uavhengige skribenter velkommen til oss. Vi kan ikke garantere noen betaling, men det er vel ikke det alt handler om? Som ung skribent vil man først og fremst bli hørt. Man vil la folk lese sine innslag, sine tanker og fortellinger. Slik får man tilbakemeldinger og kritikk – dette er gull verdt når man er i oppstartsfasen og vil evaluere sine sterke og svake sider. Send inn dine artikler, fortellinger og historier til Biblioteket, så skal vi prøve å sette alle på trykk.

Privacy Policy