Abonnement på Norges mest leservennlige litteraturtidsskrift

Biblioteket, med nordmenn i fokus

Det er ikke uten grunn at Biblioteket regnes til å være Norges mest leservennlige tidsskrift. Vi er en liten gruppe nordmenn som prøver å gjøre noe ingen har gjort tidligere – spre informasjon om bøker og litteratur generelt her i landet. Vi forstår at nordmenn er aktive mennesker som sjeldent holder seg innendørs med mindre det er helt umulig å være ute i villmarken. Vi forstår at folk flest i det 21. århundret har langt «bedre» ting å gjøre enn å lese bøker. Det er nettopp denne forståelsen som lar oss gripe våre lesere og gi dem et alternativ. Gi dem en ny, spennende hobby som verken krever god form eller godt vær. Vi prøver å spre informasjon om litteratur, om bøker, om noveller og dikt. Og vi gjør det ved å appellere til norske mennesker. Ved å gi dem et lettlest, oversiktlig magasin med detaljer rundt det aller meste fra litteraturverdenen. Hos oss vil du kunne finne ut om de seneste bøkene, om diverse treff og festivaler, du vil bli kjent med nye, spennende forfattere og vil kunne lese små essayer rett fra tidsskriftet. Vi har et veldig lite opplag, men med tiden håper vi å kunne vokse.

Mye innhold i lite magasin

Selv om vi er et ganske lite magasin, kan vi skryte av å ha et meget verdig innhold. Siden vi fokuserer på en veldig bred gruppe mennesker, velger vi å gjøre også tidsskriftet så mangfoldig og spennende som overhodet mulig. Her får du alltid godt lesestoff, uansett hva du som person foretrekker å lese. Gjennom de ulike utgavene har vi fokusert på diverse sjangre innen litteraturen, men samtidig har vi sørger for å gi folk noe mer å kose seg med. Blant annet kan du få med deg diverse lesesirkler, artikler fra våre trofaste følgere, grundige bokanmeldelser og intervjuer med diverse forfattere, samt morsomme quizer og konkurranser. Det er dette som gjør Biblioteket til en unik tidsskrift, og det er nettopp derfor du bør abonnere på oss.

Abonner på Biblioteket

Om du ønsker å abonnere på Biblioteket, har du gjort et klokt valg allerede. Vi vil sørge for å holde deg underholdt og oppdatert innen alt som har med bøker i Norge å gjøre. Du vil kunne dyppe deg i kunnskap akkurat når du ønsker det, og med din støtte vil vi kunne utvikle vår egen drift. Vi har for øyeblikket ytterst få abonnenter, men tallet er stadig voksende og vi ser frem til å bli en av Norges mest trofaste tidsskrifter. For å abonnere på Biblioteket tar du bare kontakt med oss, så fikser vi resten. Du vil få en faktura sammen med hver utgivelse, eller så kan du betale for flere tidsskrifter på forhånd – vi er åpne for det aller meste. Takket være abonnementet vil du aldri gå glipp av våre magasiner, og den seneste informasjonen vil alltid dukke opp i postkassa di med jevne mellomrom.

Fremtidige utgivelser

Vi har store planer om utviklingen av Biblioteket, derfor er det bare å følge med. Vi har allerede gitt ut en del spennende tidsskrifter med ulik tematikk, der vi har gitt våre lesere alt fra anmeldelser og intervjuer til små essay og originale problemstillinger man kunne debattere i hjemmet. Fremtidige utgivelser vil fortsatt fokusere på ulike deler av det litterære, men vi vil legge mer tid på spennende, små fortellinger og bokanmeldelser. Vi har begynt å motta en rekke leserbrev med kule historier, og det er disse vi gjerne vil trykke opp i våre fremtidige utgivelser. Følg derfor med – enten her på vår hjemmeside, eller gjennom selve tidsskriftet. Norges mest leservennlige tidsskrift venter på deg!

Privacy Policy